dilluns, 22 d’octubre del 2012

missatge en la botella

¡important!  per favor no va de  broma! no el tireu al fem

Hola em diuen Ferrútxo em trobe en una illa però no crec que aparega en cap mapa. Per favor m’agradaria que vingueu a per mi, tinc molta fam i vaig en camí de trobar algun lloc on hi haja aigua.Em trobe perdút no hi trobe cap objecte en tot allò que veig. Ahir vaig vore molt lluny un vaixell carregat de petroli i he intentat fer un vaixell o quelcom paregut però no trobada cap objecte amb el que fer-ho. No hi ha cap arbre tot i que m' he trobat una botella crec que pot pertànyer a la polució del medi ambient. El diumenge anava en un vaixell navegant per l'oceà pacific quan un amic em va llançar per la borda portam ajuda atentament al cap de la policia o al bomber del poble de moment la meua vida no corre perill.

El meu missatge

Jo anava per la mar quan una ona em va afonar el vaixell per la marea alta. En eixe moment  vaig anar nadant cap a una illa i no hi havia ningú, dic jo, i em vaig fer una nota de emergencia per a eixir de ací en la qual deia: “Hola, em dic Adolf Cervatillo de Concepción i em trobe en una illa a 60ºN i 21ºE. ¿Per Favor podeu vindre a per mi?” ...Ajuda...

Vaig agafar una botella de la meua motxilla on hi havia aliment per a fer un menjar. Agafi la nota  i la vaig tirar amb tota la meua força contra la mar.
Vora a fer una mica de 40 h va vindre un vaixell  on anava roba em va recollir i li vaig comentar lo de la botella pero aquells digueren que anaven per allí i em vegeren i així  acaba el relat...

Fí...

Missatge en la botella



Jo Benjamín Navarro em trobe perdut en l’illa Cabverd, perduda a Xile. Em trobe mal amb molta fam, mal de la panxa i del cap, em trobe molt marejat. He arribat a l’illa perquè m’he caigut de l’avioneta, demane urgentment ajuda i menjar. Tota aquella gent que ho veja per favor que vinga a per mi o que criden a d’algú perquè vinguen. Aci no tinc cobertura per a tocar a d’algú, vull anar-m’en ja d’a, l’aigua pareix bruta i contaminada, l’illa em pareix xicoteta, no tinc molt de buit per a corrér i caminar, em trobe atrofiatat. Duc un dia ací en l’illa perduda de tot el món, demane a la gent que mire la botella amb la nota que vingà aci a per mi ja he dit on em trobe, i ja em trobe agobiat  de l’illa de Cabverd, la gent que no puga vindre pot tirar-me menjar, però per favor AJUDA!

MISSATGE DE LA BOTELLA



No puc amb açò, no tinc cap idea, una hora, un dia, un any... Em trobe ací perdut amb el món i amb mi mateix; or, una bella dona? no, demane la llibertat no puc amb el martiri de trobar-me al món perdut,  mariner trobador de mi,  que l’aigua et llega la clau de la meua llibertat, trobam faré foc cada matí amb l’eixida de la llum del dia i cada nit quan la lluna aparega tan bella com aquella dona que en aparèixer et marca.

Mai creia que em trobaria al lloc equivocat a l’hora equivocada però deu volia que aquell avió mai aplegara a terra però que et vaig a contar, li pregue a l’home que trobe açò m’ajude i déu li ho pagarà, en canvi decideix fer-te el boig i el teu naviu i tripulació trobaran la mort junt a la teua família.

                                                                                                                     Vinga promte. 

MISSATGE EN UNA BOTELLA

Hola, em diuen Elena Ruiz, porte molt en l’illa d'enfront del teu vaixell.
Per favor heu de vindre a per mi molt prompte, tinc molt de fam, no hi ha menjat per ninguna part, per la nit tinc molt de fred, i tampoc tinc ninguna ferramenta per a defendre’m del la natura. Porte en l’illa molt i únicament tinc una bengala, així que quan veja el vaixell prop de la platja aniré al pic de la muntanya i tiraré la bengala per a que la vegeu, així que atenció a l’illa per favor. I quan ja la haja tirat baixaré a la platja molt ràpid per a que em pugueu recollir.
Molt important el menjar per favor, no tinc ni idea de quan em puga quedar de vida, així que veniu molt prompte perquè tinc molt poca energia i no puc ni moure per la fam que tinc.

Missatge en una botella

Que com em trobe? Ningú m’ho pregunta. El que importa i no, canvia depenent del lloc. Ací l’aigua i el menjar importa. Allí treball i plaer. Gaudiu de conreu, jo d’humitat. Teniu família, dona. Ací la corfa d’un coco junt amb la pell d’un plàtan fa d’amiga amb cabell daurat. Em conec l’illa com la palma de la meua ma. Enyore perdre’m a la ciutat i trobar algun que altre lloc nou. Ací puc detenir-me a mirar la fauna i flora marítima, però té molt de perill. Rodejat per aigua i no la puc beure. Llance la botella amb la creença que la mateixa aigua que em provoca i que poc a poc em va a matar per no poder aprofitar-la, em faça el favor de dur l’únic paper que tinc a alguna platja on algú la trobe. Aquell que vinga a per mi podrà agafar tot l’or que guarde a l’illa en la qual em trobe, amb una condició. Amb una bella dona i una botella de vi vull tornar a la meva pàtria, Occitània.

Missatge en una botella

Hola, em dic Marc Guillén. Em trobe en una illa on no hi ha ningú. Hi ha poc de menjar, i no puc dormir amb tranquil·litat.
Vull ajuda d’algun vaixell o d’algun helicòpter. L’illa queda delimitada per la part nord d’Oceania, vaig aparèixer ací amb una barca, la qual em vaig perdre en una acampada a la vora d’un golf. Ara mateixa em trobe gitat a terra relatant el fragment perquè el trobeu en una botella de vidre que tinc ací.
L’illa queda envoltada d’aigua ben neta, hi ha poca vegetació i al front hi ha una petita muntanya amb molt de verd. Jo crec que ací ve algun grup de gent a netejar la petita illa.
Per favor em trobe malament, exactament no tinc idea d’on em trobe. L’únic que vull es trobar ajuda perquè duc un any i vaig veure un home nadant pel mig del mar.
                               
                                Per favor vingueu ràpid, adéu.

El missatge de la botella


!Ajuda¡
He tingut un accident d’avió. He eixit a l’altura de Mèxic direcció oceà pacífic a 160ºW aproximadament.
El motor ha deixat de funcionar i no he pogut tornar a enlairar.
Em trobe a una illa tropical, té un volcà i no hi ha cap indici de la convivència amb ningún humá.
També he deixat alguna fletxa a la platja indicant la  direcció del campament, proper a un riu, que hi podreu trobar a la part nord de l’Illa . Haveu de tindre cura ja que hi ha algún animal amb perill a la vora del riu.
Al riu he llançat alguna ampolla, 4 en total. Difícil elecció ja que el recipient té molta importància ací on em trobe.
Ara mateix, note que la bogeria fa poc a poc lloc al meu cap i la raó... no puc viure tan lluny de la meva família: La meua dona i del meu xiquet que complirà  la primera década prompte. He fet un regal per a ell, tenint en compte que tornaré prompte. Per favor, feu al meu fill feliç.  
                                                                                    
                                                                                     He d’agrair la teva col·laboració, Javi.

Missatge en la botella

Auxili, em trobe a l’illa que hi ha enfront del vaixell abandonat. Hi ha una gran foguera feta per mi, quan veja el fum que ix, llance’m una corda per a poder pujar. No m’acompanya ningú. Intente vindre ràpid per favor. Em trobaré a la platja, baix d’un cocoter, intentant agafar-ne un per a menjar, faré la foguera i tractaré de fer una X gegant en el terra, davant de mi hi ha una illeta molt molt petita amb una palmera, així que tracte d’anar allí per a poder vore’m bé. Em trobe mig perdut i no m’oriente molt , no m’he hidratat molt durant el dia que porte ací, no he menjat, tinc molta fam. No tarde, no puc quedar-me ací. No puc viure ací, no hi ha cap aliment en la natura. Latitud 20ºN Longitud 50ºE, vinga ràpid, trobe el lloc on li dic i li felicitaré molt agraït.

Missatge en una botella


 MISSATGE EN UNA BOTELLA!

Auxili!
Em trobe perduda a una illa molt llunyana i no tinc aliment per a menjar ni aigua per a beure, per favor podrien ordenar a algú a recollir-me, em trobe malament i vull dormir un poc. He de  tornar al meu poble ja que em trobaran a faltar. He de tornar al meu poblat prompte. Allí tinc el càrrec de policia i treballe com a gerent. Demane ajuda d’un lloc molt perdut i no tinc cap idea d’on em trobe. M’he caigut d’un avió que ha aterrat repentinament quan anava a un encàrrec molt important. Anava a Aràbia. No hi ha cobertura per ningun lloc, he de cridar a la meua família per a dir-li que em trobe bé. Acabe de vore un helicòpter, intente fer que em veja i així que em puga ajudar a anar al meu lloc. No m’enrecorde de ninguna... he perdut el coneixement i ara l’acabe de recuperar. Com em dic?, on em trobe?, qui m’ha deixat ací?... Agrairia que algú m’ajudara i em duga al meu lloc de procedència... Em trobe molt agraïda de que m’ajude. Vinga molt ràpid. Per favor vull ajuda. Em muir a poc a poc.